Közmeghallgatás

2019-09-13 18:00

Kvassay Jenő Általános Iskola (Rákóczi u. 115.)

Aula

Őrbottyán Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. szeptember 13-án (pénteken) 18:00 órai kezdettel közmeghallgatást tart, amelyre ezúton tisztelettel meghívom Őrbottyán Város valamennyi lakosát.

Az ülést vezeti: polgármester

Napirendek:

  1. A közszolgáltatást nyújtó szervezetek beszámolója.
  2. A képviselő-testület tagjainak beszámolója.
  3. Tájékoztató a képviselő-testület 2019. évi munkájáról, a településen megkezdett fejlesztések, beruházások állásáról, a várható fejlesztésekről.
  4. Lakossági kérdések, észrevételek, javaslatok.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az Őrbottyán Város Önkormányzat Képviselő-testületének Őrbottyán Város Önkormányzatának szervezeti és működési szabályzatáról szóló 16/2013. (X. 1.) önkormányzati rendelet 69. § (2) bekezdése alapján a közmeghallgatás alkalmával az állampolgárok, a településen működő társadalmi szervezetek és egyházak képviselői, valamint a településen gazdasági érdekeltségekkel rendelkező gazdasági társaságok, illetve vállalkozások vezető tisztségviselői, közérdekű ügyben, helyi önkormányzati ügyben az egyes települési képviselőhöz, a képviselő-testület bizottságainak elnökeihez, a polgármesterhez vagy a jegyzőhöz kérdéseket intézhetnek, közérdekű javaslatokat tehetnek.

Kérem, hogy a felkészülés és a pontos válaszadás érdekében kérdéseiket, javaslataikat a Polgármesteri Hivatalba akár írásban (Őrbottyán, Fő út 99.), akár elektronikus formában () 2019. szeptember 6-ig eljuttatni szíveskedjenek.

Tisztelettel:

Kmetty Károly
polgármester

Csatolt dokumentum: