Útépítés

2016. augusztus 8-tól, a Táncsics Mihály és Dózsa György utcákban

Tisztelt Lakók!

A VIANOVA ’87 Zrt. Őrbottyán Város Önkormányzata megbízásából 2016. augusztus 8-án megkezdi az őrbottyáni Táncsics Mihály utca és Dózsa György utca Rákóczi Ferenc utca és Erdősor utca közti szakaszok szilárd útburkolatának kiépítését. A vállalkozó ezt megelőzően 2016. augusztus 1-től megkezdi az utcák felmérését és a tervezett térköves út és járdaburkolat kitűzését. Az utak építése előreláthatólag 2016. szeptember közepéig fog tartani. A munkálatok ideje alatt kérem, fokozottan figyeljenek az alábbiakra:

  1. A vállalkozó a kivitelezési munkákat hétfőtől-péntekig 7:00-17:00 óra között, valamint szombaton 7:00-15:00 óra között végzi. Vasárnapi munkavégzésre csak különösen indokolt esetben kerül sor.
  2. A kivitelezés ideje alatt a fenti útszakaszok el lesznek zárva az átmenő forgalom elől, azonban az érintett utcákban lakók számára az ingatlanok megközelítése biztosítva lesz.
  3. Az út építése a Táncsics Mihály utca esetében a Rákóczi Ferenc utcától kezdődik és folyamatosan halad az Erdősor utca felé, míg a Dózsa György utca esetében a munkálatok az Erdősor utcától kezdődnek és folyamatosan haladnak a Rákóczi Ferenc utca felé.
  4. Napközben a munkagépek helyzetétől függően az ingatlanok a Rákóczi Ferenc utca, vagy az Erdősor utca felől lesznek megközelíthetők. Kérem, az útvonal kiválasztásakor vegyék figyelembe, hogy az útépítési munkálatok az utcák mely szakaszán tartanak, és ennek megfelelően válasszák meg az útvonalat. Felhívom a figyelmet arra, hogy a munkagépek kikerülésére nincs lehetőség!
  5. Az útépítés ideje alatt a szemétszállítás a Zöldhíd Nonprofit Kft. által kiadott szemétszállítási rend szerint zavartalanul fog üzemelni.

Az útépítéssel kapcsolatos esetleges kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Kmetty Károly
polgármester