SZJA 1%

Ajánlja fel személyi jövedelemadójának 1%-át valamely őrbottyáni alapítvány, vagy egyesület részére

SZJA 1%

SZJA 1% Veritas


SZJA 1% Gyermekmosoly


Tisztelt Őrbottyániak!

Az Őrbottyáni Polgárőr Egyesület vezetése és önzetlen tagjai ezúton kéri Önt, hogy támogassa adója 1%-ával az egyesület működését. Az ebből befolyt összeget a közbiztonság megszilárdítására fordítjuk. Adószámunk: 18337392-1-13

A felajánlott összegek felhasználásával szeretnénk minél többet járőrözni, minél többet jelen lenni az utcákon, a külterületen, hogy ne adjunk esélyt a bűnözőknek.

Kérjük, tiszteljenek meg bennünket bizalmukkal, hogy közösen, együtt tenni tudjunk saját városunk lakósságának biztonságáért.

Szeretettel várunk minden olyan helyi lakost, aki úgy érzi, hogy tudna és szeretne is részt venni a városunk közbiztonságának megerősítésében. Aki úgy gondolja, hogy szívesen csatlakozna hozzánk, jelentkezzen!

A célunk az, hogy a nap 24 órájában tudjunk járőrözni a városban. Ehhez azonban arra lenne szükség, hogy megtaláljuk azokat az embereket, akik hasonlóan gondolkodnak, mint mi és beállnának a sorainkba.

Mindenkit arra biztatunk, hogy csatlakozzon hozzánk! Elsőre kicsit ijesztő lehet, hogy szabadidőt kell feláldozni, azonban hamar rájön az ember, hogy a havi kb. 2x5 órával, milyen sokat tehet a közért.

Elérhetőség: 06-30-7361467 vagy

Köszönettel: Könyvesi Csaba elnök