Helyi termelői piac

Kérdőív a lakossági igényekről

Hamarosan megnyitja kapuit az Önkormányzat tulajdonában álló helyi termelői piac az Őrbottyán, Rákóczi Ferenc u. 185. szám alatt.

Őrbottyán Város Önkormányzata a helyi termelői piac működése körében a lakosság körében kérdőíves formában közvélemény kutatást kíván végezni annak érdekében, hogy a helyi termelői piac a működése megkezdését követően valóban a lakossági igényeknek megfelelően tudjon működni.

Kérjük, hogy az alábbi kérdőív segítségével, mondja el véleményét, milyen termékeket vásárolna, mely napszakban venné igénybe a szolgáltatásokat.

A kérdőív kitöltése minden esetben önkéntes alapon történik. A kitöltés és az adatok feldolgozása anonim módon történik. A kérdőívek gyűjtése és elemzése kizárólag a fentiekben meghatározott adatkezelési cél érdekében történik, az Önkormányzat kötelezettséget vállal arra, hogy az adatokat harmadik fél részére nem adja át, egyéb célra nem használja fel. Az adatkezelés céljának megvalósulását követően az adatokat az Önkormányzat nyilvántartásaiból törli.

A kérdőívet IDE kattintva töltheti ki.