Őrbottyáni Kisokos

Információk és szabályok a gördülékeny ügyintézés és a konfliktusmentes együttélés érdekében

Kedves Őrbottyániak!

Városunk fejlődése és rendezettsége közös ügyünk. Közösen, mindannyiunknak kell tennünk azért, hogy településünk szép, rendezett és tiszta legyen.

A Képviselő-testület által hozott irányadó rendelkezéseket sok esetben nem, vagy a lakosság csupán kis százaléka olvassa el, ezáltal nincs tudomása a szabályokról, pedig ez az alapja annak, hogy betartsuk a közösségi együttélés szabályait, védeni és gyarapítani tudjuk a meglévő természeti és környezeti értékeinket.

A felelősségünk nem csak arra terjed ki, hogy mi mindent teszünk, hanem arra is, hogy ismerjük, illetve ne felejtsük el a kötelezettségeinket. A szabályok nem ismerése nem ment fel senkit a teljesítésük alól. Ezen elgondolás mentén született meg az „Őrbottyáni Kisokos” kiadványunk, amelyben összegyűjtöttünk információkat és szabályokat, amelyek betartására kérünk minden itt élő lakost. Bízunk benne, hogy kiadványunk oldalain minden olyan információt megtalál, mely nagyban hozzájárulhat az ügyintézés gördülékenyebbé tételéhez.

Legyünk figyelmesek és felelősségteljesek egymásért és városunkért! Kívánom, hogy településünkön érezzék otthon magukat, találják meg a boldogulásuk útját.

Köszönettel:

Szabó István Ferenc
polgármester

Csatolt dokumentumok:

  • Őrbottyáni Kisokos [pdf]

    Információk és szabályok a gördülékeny ügyintézés és a konfliktusmentes együttélés érdekében