Tájékoztató az állami támogatásokról

Minden, ami zsebre megy: adózás, hitelek, kedvezmények, állami, rendszeres és rendkívüli támogatások, családtámogatások, pályázatok, a makro- és mikrogazdaságot érintő hírek.

Mikor és ki igényelhet GYED-et, GYES-t. Mi az a CSED és miért nincsen már TGYÁS? Mi az az anyasági segély, mikor fizetik, hol és hogyan lehet igényelni? Ezekkel az ügyekkel is foglalkozik a pénzügyi portál tematikus része, a Rendszeres ellátások rovat:

http://zsebremegy.hu/rovat/rendszeres-ellatasok/

Az állami pályázatok (Otthon Melege Program), a vissza nem térítendő támogatások (CSOK), a lakhatást segítő programok (NOK), akár több millió vagy több tízmillió forinttal segítik a családok és magánszemélyek beruházásait. Az állami támogatásokról szóló cikkek rovata:

http://zsebremegy.hu/rovat/allami-tamogatasok/

A lakossági tájékoztató oldalon külön rész foglalkozik az olyan apróságokkal, mint hogy hol várhatók nagy traffipaxos ellenőrzések, mekkora büntetésre számíthat, aki belefut a fix telepítésű VÉDA kamerákba, mekkora büntetést kell fizetni, ha valaki nem fizeti be időben a kamarai hozzájárulást stb.:

http://zsebremegy.hu/rovat/jo-tudni/

A hitellel foglalkozó tematikus részből megtudhatják az oldalra látogatók, hogy hányszor és mennyi pénzért kérdezhetik le egy évben a KHR-listát, milyen kedvezményes hitelek várják a vásárlókat, hogyan alakul a diákhitel kamata stb.:

http://zsebremegy.hu/rovat/hitelek/

Amennyiben településük, intézményük weboldalán önálló cikkeket, tartalmi egységeket vennének át a ZSEBREMEGY portál tartalmaiból az állampolgárok megfelelő tájékoztatása érdekében, minden szöveges tartalmunk külön engedély nélkül, szabadon átvehető, idézhető a forrás megjelölésével. A forrásmegjelölés az elektronikus médiában szokásos, a hivatkozott menüpontra, cikkoldalra mutató hiperhivatkozás formájában teljesíthető.