Tudnivalók az útfelújításról

Lezárások, parkolás, kerülőutak.

2017. szeptember végén megkezdődik a szilárdburkolatú útszakaszok felújítása a Damjanich utcában, a Molnár Ferenc utca Rákóczi Ferenc utca és Dobó István utca közötti szakaszán, és a Szent István utca Babits Mihály utca és Molnár Ferenc utca közötti szakaszán. A munkák várhatóan 2017. október végéig fognak tartani.

A munkálatok során a Damjanich utca és a Molnár Ferenc utca érintett szakasza új aszfalt burkolatot kap, és új térköves járda épül, illetve a Szent István utca érintett szakasza is új aszfalt burkolatot kap.

A felújítás alatt az utcák szakaszosan kerülnek lezárásra, amelyről a kivitelező, a Strabag Építő Kft. folyamatosan tájékoztatni fogja a lakókat. A lezárás ideje alatt kérem, átmenetileg a környező utcákban parkoljanak.

Az építkezés idején a Molnár Ferenc utcában a posta mellett nem lehet majd megállni. Kérem, az utca tehermentesítésének érdekében a Kvassay Jenő Általános Iskola, a Napsugár Központi Óvoda, a gyermekorvosi rendelő, a védőnői szolgálat és a gyógyszertár megközelítéséhez a Gyár utcát vegyék igénybe!

A Damjanich utca felújítása során, annak időszakos lezárása esetén a Kodály Zoltán utca felől közelítsék meg a Csáky Miklós, Cinege és Kálvária utcákat.

A kiültetett növények a kivitelezés során óhatatlanul megsérülhetnek, ezért kérjük a védendő növények átültetéséről gondoskodjanak.

Segítő együttműködésüket, és türelmüket előre is köszönöm!

Kmetty Károly
polgármester