Menetrend változás

2019. május 17-19. Érintett vonalak: 316, 338, 394

Értesítjük tisztelt Utasainkat, hogy 2019. május 17-én (pénteken) 21:30-tól 19-én (vasárnap) 5:30-ig – a püspökhatvani vasúti átjáró lezárása miatt – az alábbi forgalmi változások lépnek életbe:

  • Május 18-án a 316-os autóbuszok módosított menetrend szerint, Püspökhatvan és Őrbottyán között terelt útvonalon közlekednek, így nem érintik Galgagyörk, Galgamácsa és Váckisújfalu településeket. Püspök-hatvan, Vasúti átjáró és Őrbottyán, Rákóczi Ferenc utca autóbusz-forduló megállóhelyek között pótlóbuszok közlekednek, melyek a 316-os autóbuszokhoz csatlakozást biztosítanak.
  • A 338-as autóbuszokon Galgagyörk és Püspökhatvan között átszállással utazhatnak: a püspökhatvani vasúti átjárón átsétálva érhetik el az ideiglenesen kialakított megállóhelyet, és az ott várakozó busszal folytathatják az utazásukat.
  • A 394-es autóbuszok nem érintik Püspökhatvan, Szeszfőzde és Püspök-hatvan, Községháza megállóhelyeket. A Veresegyház felé induló autóbuszokra a vasúti átjáró Galgagyörk felőli oldalán kialakított ideiglenes meg-állóban tudnak felszállni.

A részletes menetrendeket megtalálják a megállóhelyi indulási jegyzékeken, illetve a www.volanbusz.hu és a www.menetrendek.hu oldalakon.

Megértésüket köszönjük!

Menetrend változás