Házhoz menő zöldhulladék gyűjtés újraindítása

2018. november 30-ig, az előzetesen jelzett időpontokban

Kedves Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy újraindítottuk a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés szolgáltatásunkat, amely az eredetileg tervezett időpontig, 2018. november 30-ig fog tartani. Kollégáink a megszokott időpontokban végzik a begyűjtést. Ettől történő esetleges eltérés esetén az önkormányzatokon és a megszokott kommunikációs csatornáinkon keresztül tájékoztatjuk Önöket.

Kérjük, hogy a zöldhulladékot a társaságunk által forgalmazott szabványos zsákban, vagy kötegelve helyezzék ki az ingatlanjaik elé. A kötegelt zöldhulladék legfeljebb 1,5 m hosszú, maximum 6 cm átmérőjű ágakból állhat és kérjük, legalább egy ponton kössék össze!

A zöldhulladékos zsákok beszerzését megkezdtük. 2018. november 14-től pedig elkezdjük a kiszállításokat a zsákértékesítési pontjainkra. 

Azokon a településeken, ahol gyűjtőpontos zöldhulladék gyűjtés működik, kérjük, hogy az eddig megszokott rend szerint a gyűjtőpontokon helyezzék el a zöldhulladékaikat. 

A kommunális és a szelektív hulladék begyűjtését a továbbiakban is a gyűjtési naptár szerint meghatározott időpontokban végezzük!

Köszönettel:
Zöld Híd B.I.G.G. Nkft.