Hulladékszállítás

2022. évi szállítási rend. A DTkH Nonprofit Kft. tájékoztatója.

Társaságunk az alábbiakban tájékoztatja Önt a kommunális, az újrahasznosítható csomagolási (szelektív), és a zöldhulladék gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

A kommunális hulladékszállítás CSÜTÖRTÖKI napokon történik!
A kommunális hulladékszállítás Őrbottyán Üdülőterületén HÉTFŐI napokon történik!

DTkH

A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által kibocsátott lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 100 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 1 m3 mennyiségben), a zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.
A zöldhulladék gyűjtésére alkalmas zsákokat az alábbi értékesítési helyeken lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére. A zsák átvételéhez személyes okmányok szükségesek, mivel a közszolgáltatás ellenértéke, 180 Ft/db), utólag a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. által kerül kiszámlázásra.

Szállítási gyakoriságtól függetlenül, a megadott napon, az összegyűjtött csomagolási hulladék mennyiségi korlátozás nélkül kihelyezhető bármely átlátszó zsákban.
Kérjük, fokozott gondossággal járjanak el a hulladékok tömörítésével kapcsolatban, ezzel is csökkentve a tároláshoz szükséges hely, valamint a kihelyezésükhöz szükséges zsákok mennyiségét!

FONTOS! Az üveg (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveg gyűjtőpont(ok)on történik!

DTkH

Kérjük, fokozott figyelemmel tájékozódjanak a helyszínek és nyitva-tartások tekintetében, mert a járványügyi helyzettől függően eltérhetnek a feltüntetetettektől!

Csatolt dokumentum: